Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.

Országgyűlési választás 2018

Országgyűlési választások 2018

TÁJÉKOZTATÁS

Értesítem Veszprémfajsz község választójoggal rendelkező polgárait, hogy a 2018. április 8. napjára kitűzött országgyűlési választáson az alábbi szervek működnek:

HELYI VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁG, MINT A
001. SZÁMÚ SZAVAZÓKÖRBEN MŰKÖDŐ
SZAVAZATSZÁMLÁLÓ BIZOTTSÁG

Székhelye: Veszprémfajsz, Fő u. 54.

Bővebben...

Közlemény Okmányirodai Ügyeletről

a 2018. április 8. kitűzött általános országgyűlési választásról

Magyarország Köztársasági Elnöke 2018. április 8. napjára kitűzte az általános országgyűlési választást.

Felhívom a választásra jogosultak figyelmét, hogy szavazni kizárólag az országgyűlési választás napján is érvényes, személyazonosításra alkalmas okmány (személyazonosító igazolvány vagy útlevél vagy kártyaformátumú vezetői engedély) és lakcímkártya felmutatása után lehetséges.

Bővebben...

Tájékoztató

Tájékoztató
Tisztelt Választópolgárok!

Magyarország Köztársasági Elnöke a 2/2018. (I. 11.) KE határozatában az Országgyűlési képviselők választását 2018. április 8.-ra tűzte ki.
A választási eljárási törvény alapján a választás egyfordulós. Az egyfordulós választáson mandátumot az a jelölt szerez, aki a legtöbb érvényesen leadott szavazatot kapta, függetlenül a megjelentek számától.
A választás eredményeként 199 parlamenti képviselő (106 országgyűlési egyéni választókerületi képviselő és 93 országgyűlési képviselő országos listáról) kerülhet be a Parlamentbe.

A 2018. április 8. napjára kitűzött országgyűlési képviselők választásának, határidőinek és határnapjainak megállapításáról szóló 3/2018. (I.11.) IM rendelet alapján az alábbiakra hívom fel a figyelmet:

Bővebben...