Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.

FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Kormányhivatal hivatásos gondnoki képzést tart.
A képzés ideje: 2018. február 26.-2018. március 01.
A vizsga ideje: 2018. március 08.
A képzés és a vizsga helyszíne: 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. földszint Lasztovicza Jenő terem
A képzés költsége: 35 000 Ft

A képzés célja, hogy megfelelő ismereteket nyújtson a cselekvőképességében részlegesen, vagy teljesen korlátozott személyek személyi és vagyoni jogai érdekvédelmének ellátásához.

A képzés időtartama 28 óra, amely az írásbeli vizsga 1 órás időtartamát is magába foglalja. A képzés tesztkérdésekből álló írásbeli vizsgával zárul, amelynek értékelése a vizsga napján történik. Az értékelés során a lehetséges minősítések: megfelelt/nem felelt meg.
Nem bocsátható vizsgára, aki a képzés során több mint 4 óráról hiányzott.
A képzésben részt vevők a tanfolyam sikeres elvégzéséről a Kormányhivatal által kiállított tanúsítványt kapnak, amely alapján Budapest Főváros Kormányhivatal nyilvántartásba veszi őket.

A tanfolyami képzettség megnevezése: hivatásos gondnok.

A hivatásos gondnoki képzésre jelentkezhet, aki: - nagykorú; - cselekvőképes; - büntetlen előéletű; - legalább középfokú iskolai végzettségű; - magyar állampolgár.

A képzésre jelentkezni a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével és a Kormányhivatal alábbi elérhetőségei valamelyikére történő megküldésével 2018. február 23. napjáig lehet:

• Veszprém Megyei Kormányhivatal Hatósági Főosztály Szociális és Gyámügyi Osztály 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. vagy
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

A jelentkezők a képzés részletes tematikájáról, az egyéb gyakorlati tudnivalókról a jelentkezési lapok beérkezését követően kapnak tájékoztatást. A képzésen való részvétel feltétele, hogy a képzés díját a jelentkező legkésőbb 2018. február 23. napjáig megfizesse. A Kormányhivatal a befizetett részvételi díjról számlát állít ki, mely a résztvevőnek a képzésen kerül átadásra. A képzéssel kapcsolatban további információt Badiczné Juhász Anna nyújt a 88/579-311-es telefonszámon vagy a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen. (Veszprém Megyei Kormányhivatal)