Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.

Veszprémfajsz Község Önkormányzata felhívja a lakosság figyelmét, hogy Veszprémfajsz község településrendezési eszközeinek több területet érintő módosításának a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint az egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Korm.rendelet (továbbiakban: Korm.rendelet) 41.§-a szerinti véleményezési szakasza zajlik.

Ezúton tájékoztatjuk az érintetteket, hogy az Önkormányzat - a teljes körű nyilvánosság biztosításának érdekében - a véleményezési dokumentációt (a Korm.rendelet 41.§ (2) bekezdése alapján a Nemesvámosi Közös Önkormányzati Hivatal hirdetőtábláján 2016. november 9. - 2016. december 9. közötti időszakra kifüggesztette.

A módosítással érintett területeken és szomszédságában található lakosság. gazdasági szervezetek, egyházak és egyéb civil szervezetek a módosítással kapcsolatos véleményeiket és észrevételeiket a Nemesvámosi Közös Önkormányzati Hivatal címére (8248 Nemesvámos, Fészek u. 7.), valamint a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre küldhetik meg a közzététel ideje alatt.

Felhívjuk érintettek figyelmét, hogy a Korm.rendelet 34.§ (2) bekezdés a) pontja alapján azt az érdekeltet, aki az eljárás során az eljárási szabályokban meghatározott határidőn belül nem ad - államigazgatási szerv esetében jogszabályon alapuló - véleményt, az adott eljárási szakaszban (véleményezési szakasz) kifogást nem emelő véleményezőnek tekintjük.

Tisztelettel:

Fertig József
polgármester