Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.

Az Országos Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdet a Készenléti Rendőrség határvadász bevetési osztályainak állományába,
járőrtárs
beosztás betöltésére.

A pályázatra cselekvőképes, 18. életévüket betöltött, a felvételi követelményeknek megfelelő magyar állampolgárok jelentkezését várjuk.


A felvételt nyert pályázók hat hónap időtartamú moduláris képzésben vesznek részt, amelyet követően – sikeres vizsga esetén – őr-járőrtárs rész-szakképesítést (OKJ 51 861 03) szereznek. A résztvevők a képzés első két hónapjában munkaviszonyban állnak, majd a második hónap végén – sikeres modulzáró vizsga letétele esetén – a Készenléti Rendőrség hivatásos állományába, tizenkét hónap próbaidő kikötésével kerülnek kinevezésre.

A beosztásban ellátandó feladatok: Az őr-járőrtárs rész-szakképesítéssel rendelkező hivatásos állományú járőrtársak a határvadász bevetési osztályok feladatainak ellátásában vesznek részt.

Illetmény: a képzés első két hónapjában a modulzáró vizsgáig bruttó 150 000 Ft/hó munkabér; a vizsga sikeres letétele után a hivatásos szolgálati jogviszonyba lépés napjától bruttó 220 300 Ft/hó alapilletmény + pótlékok + teljesítményjuttatás.

A jelentkezési lap és annak mellékletei, valamint a fizikai alkalmassági vizsga követelményei a rendőrség www.police.hu honlapján, a Határvadászképzés menüpontban érhetők el.

Érdeklődni a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Toborzó Csoportjának vezetőjétől lehet.

8200 Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky Endre u. 2.  Tel: 88/428-022