Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.

Hírek

Gondnoki képzés

FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Kormányhivatal hivatásos gondnoki képzést tart.
A képzés ideje: 2018. február 26.-2018. március 01.
A vizsga ideje: 2018. március 08.
A képzés és a vizsga helyszíne: 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. földszint Lasztovicza Jenő terem
A képzés költsége: 35 000 Ft

A képzés célja, hogy megfelelő ismereteket nyújtson a cselekvőképességében részlegesen, vagy teljesen korlátozott személyek személyi és vagyoni jogai érdekvédelmének ellátásához.

Bővebben...

Gallyazás

Cégünk a Bakonyi Fakitermelő Bt az E. ON Áramhálózati Zrt megbízásából élet- és vagyonvédelmi okok miatt gallyazási és nyiladéktisztítási munkálatokat végez el az Ön(ök) területén, áthaladó kis- és középfeszültségű hálózatokon.

A gallyazási munkálatok közérdekű munkálatok, a munka megkezdése élet- és vagyonvédelmi okokból történik, így munkálatokat 2018. január 26.-tól megkezdjük.

Bővebben...

Hulladék díjfizetési tájékoztató

A Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV Zrt.) a hulladékszállítási közszolgáltatási díjhátralék beszedését az Agenda Kontroll Kft. (Székhelye: 2220 Vecsés, Bertalan u. 34., adószáma: 14057919-2-13) közreműködésével végzi.

Amennyiben az ingatlanhasználó az NHKV Zrt. hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díjra vonatkozó számláját nem teljesíti, úgy a díjhátralék rendezésére a Kft. részére történő befizetés útján is teljesítheti. Nemesvámos,

2018. január 9.

Felhívás

A gyermekvédelmi és gyámügyi feladatkörében eljáró Veszprém Megyei Kormányhivatal a hivatásos gondnoki feladatot ellátó személyek képesítési előírásáról szóló 25/2003. (V.13.) ESzCsM rendelet 2. § (2) bekezdése alapján hivatásos gondnoki képzést tart.

Bővebben...

Hőségriadó

Tájékoztatom Önöket, hogy az Országos Tisztiorvosi Feladatokért Felelős Helyettes Államtitkár II. fokú hőségriasztást adott ki.

A II. szintű riasztás 2017.június 22-én (csütörtökön) 00:00 órától június 26-án (hétfő) 24:00 óráig érvényes az ország egész területére.

Bővebben...

Országos tűzgyújtási tilalom

Országos tűzgyújtási tilalommal kapcsolatos információk

Az országos tűzgyújtási tilalom ideje alatt az erdőterületeken a fásításokban és az ezektől mért 200 méteres távolságon belül tilos tüzet gyújtani. Ide kell érteni a felsorolt területeken található tűzrakóhelyeket, a vasút és közút menti fásításokat, valamint a parlag- és gazégetést is. Tilos a tűzgyújtás az erdőben és az erdő 200 méteres körzetében található külterületi ingatlanokon is.

Bővebben...

Rendőrségi felhívás

A strandolásra nem csak a megfelelő faktorszámú naptejjel érdemes készülni, hanem célszerű végiggondolni, hogy értékeink hol lesznek addig, amíg belefeledkezünk a nyár örömeibe. Az alábbi logikai lánc mentén tervezve nagy valószínűséggel elkerülhetjük az áldozattá válást.

Bővebben...