Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.

Hírek

Hőségriadó

Tájékoztatom Önöket, hogy az Országos Tisztiorvosi Feladatokért Felelős Helyettes Államtitkár II. fokú hőségriasztást adott ki.

A II. szintű riasztás 2017.június 22-én (csütörtökön) 00:00 órától június 26-án (hétfő) 24:00 óráig érvényes az ország egész területére.

Bővebben...

Országos tűzgyújtási tilalom

Országos tűzgyújtási tilalommal kapcsolatos információk

Az országos tűzgyújtási tilalom ideje alatt az erdőterületeken a fásításokban és az ezektől mért 200 méteres távolságon belül tilos tüzet gyújtani. Ide kell érteni a felsorolt területeken található tűzrakóhelyeket, a vasút és közút menti fásításokat, valamint a parlag- és gazégetést is. Tilos a tűzgyújtás az erdőben és az erdő 200 méteres körzetében található külterületi ingatlanokon is.

Bővebben...

Rendőrségi felhívás

A strandolásra nem csak a megfelelő faktorszámú naptejjel érdemes készülni, hanem célszerű végiggondolni, hogy értékeink hol lesznek addig, amíg belefeledkezünk a nyár örömeibe. Az alábbi logikai lánc mentén tervezve nagy valószínűséggel elkerülhetjük az áldozattá válást.

Bővebben...

Nyári diákmunka

Tájékoztató a „Nyári diákmunka”
központi munkaerőpiaci program indításáról

I. A programindítás indokai
A fiatalkori inaktivitás csökkentésére, a korai munkatapasztalat és munkajövedelem szerzés elősegítésre a 2013-2016-os években a Nemzetgazdasági Minisztérium által indított „Nyári diákmunka” program tapasztalatait felhasználva a 2017. évben ismét meghirdetésre kerül a program.

Bővebben...

Méhészeti községi zárlat Veszprémfajszon

Értesítem a lakosságot, hogy Dr. Czifra László járási főállatorvos a VE-09I/ÉÁO/1201-6/2017. számú határozatával 2017. május 15. napjától községi zárlatot rendelt el Veszprémfajsz község egész területére mézelő méhek nyúlós költésrothadása fertőző állatbetegség miatt.

A zárlat ideje alatt:

Bővebben...

LOMTALANÍTÁS (2017.04.22.-23.)

LOMTALANÍTÁS

Tájékoztatjuk Veszprémfajsz község lakosságát, hogy a Veszprémi Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. és az önkormányzat lomtalanítást szerveznek.

A lomok lerakási helye nem a lakóház előtti terület, hanem
a Művelődési ház udvara (Veszprémfajsz, Fő u. 54.)

Átvétel időpontja: 2017. április 22. és 23. 8-18 óra között

Bővebben...

Közmeghallgatások

Veszprémfajsz Község Önkormányzata
8248 Veszprémfajsz, Fő u. 57.

KÖZLEMÉNY

Ezúton tájékoztatjuk a község lakosságát, hogy az önkormányzat
2016. december 2-án 18.00 órakor
közmeghallgatást tart, melyre tisztelettel meghívja a település lakóit.

A közmeghallgatás napirendje:

Bővebben...